• ulu_fanua_01

Terrazzo: o se si'osi'omaga vavega mo le alamanuia ma'a

Terrazzo: o se si'osi'omaga vavega mo le alamanuia ma'a

 

Susu mai i la matou blog! I le avea ai o se pisinisi ma'a a le aiga ma le silia ma le luasefulu tausaga o le talafaasolopito, matou te mitamita e faʻafeiloaʻi oe i terrazzo - o se mea fau fale mataʻina ma faʻalelei. I totonu o lenei tusiga, o le a tatou suʻesuʻeina loloto i le lalolagi o terrazzo, suʻesuʻeina ona uiga uiga ese, lona faʻaogaina i le tele o faʻaoga, ma lona sao taua i le faʻaauau ma le puipuiga o le siosiomaga.

fa'atau-vevela-ta'amilosaga-terrazzo-ta'ele-ta'ele-Terrazzo-faleta'ele-po'o-kuka-basin-e aunoa ma-resin-fa'apitoa-lanu-ma-saito.-5

Terazzo: mea faufale e fa'aleleia le si'osi'omaga:

 

O Terrazzo o lo'o ta'ua lautele o se tasi o mea faufale sili ona fa'alelei le si'osi'omaga o lo'o maua i aso nei. E aofia ai se faʻafefiloi o le maamora nutimomoia, tioata, maamora, quartz poʻo isi mea faʻapipiʻi talafeagai e faʻapipiʻi faʻatasi ma se sima poʻo resin-faʻapipiʻi faʻapipiʻi. O le a le mea e matua'i tulaga ese ai le terrazzo o ana mea e mafai ona toe fa'aaogaina, e pei o ma'a nutililii ma fasi iliili e mafai ona tu'ufa'atasia i totonu o le fa'afefiloi, fa'aitiitia otaota ma fa'alauiloa le fa'aauau.

 

Fa'ailoga e le gata e mafai:
O se tasi o itu sili ona manaia o le terrazzo o le toetoe lava a leai se gataaga e mafai ona faia. Talu ai e mafai ona faʻatulagaina e faʻamalieina manaʻoga faʻapitoa, o ana faʻaoga i tulaga eseese e toetoe lava a le gata. Mai fola ma faʻamau i luga o puipui puipui ma teuteu, terrazzo tuʻufaʻatasia le matagofie ma le faʻatinoga. O le tele o filifiliga o lanu, mamanu ma fa'aputuga e mafai ai e tagata mamanu ma tufuga ona faia ni fa'apipi'i mata'ina ma tulaga ese i nofoaga nofomau ma pisinisi.

 

Fa'aauau ma manuia o le siosiomaga:
E le gata o le terrazzo ua toe faʻaaogaina mea mai ona mea, e tele foʻi faʻamanuiaga tau le siosiomaga. Muamua ma le sili, o lona soifua tautua umi e mautinoa ai le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o meafaitino ma le gaosiga o otaota. Afai e tausia lelei, e mafai ona tumau le terrazzo mo le tele o tausaga, e matua faʻaitiitia ai le manaʻoga mo le sui poʻo le lafoai. E le gata i lea, ona o lona natura e le porous, o le terrazzo e matua tetee atu i pisia, pala, ma siama, faʻaleleia se siosiomaga maloloina i totonu.

https://www.iokastoneplus.com/products/

E le gata i lea, o le gaosiga o le terrazzo e maua ai ni otaota laiti, ma soʻo se mea e totoe mai le gaosiga e mafai ona toe faʻaaogaina pe toe faʻaaogaina. A oʻo i le taimi e sui ai, e mafai ona faʻapalapala le terrazzo ma toe faʻaaogaina i mea fou faʻapipiʻi faʻapipiʻi, ma faʻaitiitia ai lona aafiaga o le siosiomaga.

 

Terrazzo: o se filifiliga gafataulimaina mo le lumanaʻi:
I se vaitau o loʻo faʻateleina ai le taua o le faʻaauau ma le faʻaogaina o le siʻosiʻomaga, o terrazzo o se filifiliga lelei mo tagata e ona fale ma pisinisi. E ala i le filifilia o le terrazzo, e te faia ai se fa'ai'uga mataalia e fa'aitiitia lou tulagavae kaponi ma fa'alauiloa se lumana'i lanu meamata. E le gata i lea, o lona umi ma le maualalo o le tausiga o mea e manaʻomia e avea ai ma tupe faʻaalu umi.

https://www.iokastoneplus.com/cheap-price-terrazzo-dining-table-furniture-coffee-cement-desk-interior-decoration-stone-table-top-product/

i le faaiuga:
I le avea ai o se pisinisi ma'a a le aiga e tuuto atu i le faʻaauau, matou te matua talitonu i le malosi faʻafouina o terrazzo. O le tuʻufaʻatasia o la matou poto masani faʻapisinisi ma le faʻamaoni i le puipuia o le siosiomaga, matou te mitamita e ofoina atu Terrazzo e fai ma filifiliga sili mo le fausiaina ma le mamanu o galuega. Auai ma i matou i le taliaina o le matagofie, agavaʻa ma le faʻalelei o terrazzo aʻo matou fausia faʻatasi se lumanaʻi gafataulimaina.


Taimi meli: Nov-13-2023