• ulu_fanua_01

2021 1200×800 Art Lanu Mosaic Fa'afolafola Fa'afolafola Kapoti Fa'aoga Fale Ta'ele Fa'ailoga pito pito i luga Fa'a'a'a'a'a'a puipui puipui fa'amea Terrazzo Tile

2021 1200×800 Art Lanu Mosaic Fa'afolafola Fa'afolafola Kapoti Fa'aoga Fale Ta'ele Fa'ailoga pito pito i luga Fa'a'a'a'a'a'a puipui puipui fa'amea Terrazzo Tile

Fa'amatalaga Puupuu:

• Fa'apipi'i Faigofie

• Toe Faafouina Punaoa

• Fa'aoga maualuga

• Puleaina tau


Fa'amatalaga Oloa

Faailoga o oloa

Terrazzo o se mea tu'ufa'atasia. E faia i sima, maamora po'o ma'amea fa'apotopoto ma pigments.E mafai ona fa'auma ile fa'aiila, fa'a'ai, pulumu pa'u po'o le oneone.Ose mea faufale fa'alelei fa'alesiosiomaga.

E fa'apitoa ma e manatu i ai tufuga ma tagata faufau i aso nei o se fola fa'aonaponei ma mea puipui mo teuteuga i totonu ma fafo.

Terrazzo Mosaic (1)
Terrazzo Mosaic (5)
Terrazzo Mosaic (3)

Terrazzo o se mea e faʻaaogaina e teuteu ai fola ma puipui;e faia i le maamora, apamemea po o elemene tioata tuu i totonu o se faavae sima pigmented vai lanu.I le maeʻa ai o le faʻamaʻaʻaina, o le faʻamalosiina o le a faʻaalia ai le matagofie o meataalo teuteu.Terrazzo ma Granita tiles e mulimulitai i le faiga tutusa o gaosiga, ae ui i lea, o Terrazzo tiles e faʻaalia mea lanu ma meataalo tetele poʻo fasi pepa ae sili atu le toniga o tile Granita, faʻamalosia i tioata lelei poʻo maamora faʻapipiʻi.Terrazzo ua lauiloa talu mai le ogatotonu o tausaga, na gaosia i le taimi ma le lime.O le taunuu mai o le sima a Portland ma le suiga o pisinisi na fesoasoani e faʻateleina lona faʻaogaina, e oʻo atu i lona maualuga i le va o le 40s ma le 60s.Toe fa'afo'i mai i le fa'amalama talu ai nei e avea o se elemene teuteu mafanafana ma fa'apitoa, o Terrazzo e mafai ona faigofie ona fa'avasega ma fa'afetaui i so'o se sitaili teuteu.O LE MOSAIC Factory e gaosia le tele o taʻaloga Terrazzo faʻapitoa, i lapopoa eseese ma foliga, mo fola ma puipui.Mamafa, faigofie ona faʻapipiʻi, umi ma pala, Terrazzo tiles e gaosia i le 5 i le 6 vaiaso i le mafiafia mai le 14 i le 20mm.

O le mea sili ona masani o le faia o inisinia, e pei o le tulaga lea:

O le poloketi e aofia ai le toe faʻafouina atoa o se fale mautotogi feololo mo se ulugalii Milanese talavou.

I le maeʻa ai o se iloiloga totoʻa o le gafatia o avanoa e fesoʻotaʻi ma le malamalama o le la, o le tufatufaina atu i totonu ua matua soloia pe a faʻatusatusa i le tulaga o loʻo i ai nei, faʻafefeteina lelei nofoaga nofo ma momoe.

O le ulufale atu i totonu o le fale mautotogi, o se vaaiga faʻaalia e faʻatasi ma le vaʻavaʻai atu i le mea e nofo ai: o lenei alalaupapa ua faʻamaeʻaina i le tasi itu e se avanoa e ufiufi i se pepa puipui vevela e faʻailogaina ai le ulufale atu i le potu, ma i le isi itu i se mea umi na faia. faiga fa'alavalava , lea e fa'atupuina ai le fa'aauauina i luma o lo'o natia ai le puipui fa'aletonu o le tuasivi o le fale i le faagasologa.

O lenei faiga faʻapitoa e faʻaogaina ai galuega eseese i totonu ia te ia lava: o se faʻailoga mo le tautau o peleue ma tuʻuina mea i luga o le ulu atu i totonu o le fale, avanoa o lavalava, koluma umukuka ma le sofa ulu, ma avea ma elemene taua o le fale ma faʻatamaoaigaina le alalaupapa o le tele o faʻaoga ma galuega.

O le filifiliga mo le lanu lanu lautele o loʻo faʻatatau i le malamalama ma le le mautonu, e amata mai i le lanu Grey resin e fausia ai le fola o le fale atoa, sei vagana ai le herringbone parquet o loʻo i ai i le potumoe muamua, lea na faʻasaoina ma e matua aoga lava o se kapeta mo le nofoaga e nofo ai.

Ole leo fa'a'au'au, mafanafana ma fa'amalie ua filifilia mo luga ole laiga ma meafaitino, o lo'o feso'ota'i ma taimi ole va'aiga chromatic malosi.

Igoa Oloa ta'ele mosaic terrazzo
Mea Terrazzo sima ta'ele
Lanu paepae, uliuli, mumu, efuefu, samasama etc.
Laele masani 30.5*30.5.30*30.30.5*61 ma isi.
Fa'ai'uga fa'alelei/fa'alelei
O oloa ua mae'a Sink, faucet, countertops, pa, fola fola, falesuesue pito i luga, ma isi.
afifiina 5pepa/CTN, 72CTN/Pallet
Fa'amanuiaga  A-Tufuga
B-Aoaiga Aafiaga
C-Aufaigaluega Galuega
D-A'oa'oga ma Strict QC Team
Terrazzo (1)
Terrazzo (2)
Pefu maamora (3)
Pefu maamora (4)
Pefu maamora (5)
Pefu maamora (6)
Pefu maamora (7)

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou